Hvala kuzmiori što je izvukao ovu temu na svetlost dana! Toliko sam se slatko nasmejala, ali mnogo mi je draže što sam saznala mnoge „tajne” starih Biltenaša - akcijaša! Hahaha...
Društvo, čitajte i pitajte Akcijaša da li voli pesmu Lile su kiše! Ah, ludi dani mladosti naše!
Adrijana pitajte za domaćina iz Paraćina! Siroti Adrijan!
Pera je opet dao vrlo značajan doprinos u ovoj temi! Ipak, crna ruža je neprevaziđena! Moj prvi poklon Peri, čim se desi neka prilika, biće flaša dobre lozovače!
Boxeru ću sad poslati mejlom pesmu Čekaj me...
Kupus u ustima je bljak! Ali, sve je dobro, što se dobro svrši! Perov epilog 3x2 poljupca na dan, 1 sat pre jela je najzanimljiviji! Bože, kako li se ljube, a možda se više i ne ljube...
Gde je Lida? Vrati nam se! Priča o brkovima je hit! I ti muškarci sa brkovima! Tako im i treba kad puštaju brkove!
Gde je Mali paradajz? Hahaha... Em što se lepo okupao i namirisao, em što lepo piše!
Caca i majica! Caco, carica si! Hahaha...
Vesni je omiljena pesma Mali mrav! Molim da joj se preko razglasa pusti! Cvrle neka se za to pobrine! A na sledećem okupljanju svi da joj kupimo po kutiju zdenke sira!
A Foerbaha vozovi bas hoce! Je l` mi se čini ili je neki voz opet skoro bio aktuelan?!
Ujnu vam poljubim, što bi rekao Krcko, mislili ste da nikad ovo nećemo pronaći, a?! E, pa prevarili ste se!
Akcijaš i Caca su nadrljali! Hahaha... Koliko ljudi je bilo na Biltenu kada su otkrili svoje tajne, a koliko ih ima danas! Hahaha...
Divne priče! Ulepšali ste mi dan! O svojim blamovima već sam pisala u nekim drugim temama, ali nešto mi sve miriše da će Tomo ovde nešto pridodati ako pročita ovaj moj post...
Svima koji se odluče da čitaju priče od početka teme želim da uživaju kao što sam ja uživala!