Bilten ORA SFRJ Leksikon omladinskih radnih akcija
19-06-2013, 10:24:38 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Okupljanje u Brezi 06.06. i 07.06.2013          Okupljanje u Brezi 06.06. i 07.06.2013         

Početna   Pomoć Prijava Registracija  
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: BLAMAŽA  (Pročitano 3122 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
pera
komandant (samozvani) bataljona
Komandant ORA
Van mreže Van mreže

uvek sa akcijom u srcu

:
Windows NT 6.1 Windows NT 6.1
:
Firefox 3.6.2 Firefox 3.6.2

« Odgovor #105 poslato: 06-04-2010, 20:29:50 »

Ujko, sila si !!!   laugh
Sačuvana

Žao mi je što još nije izmišljen vremeplov ... mada radim na tome
koki
Komandant ORB
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

traser

:
Windows XP Windows XP
:
Firefox 1.5.0.12 Firefox 1.5.0.12

« Odgovor #106 poslato: 06-04-2010, 22:33:26 »

laugh laugh laugh laugh laugh laugh
Sačuvana
Boxer
Traser ORB
Van mreže Van mreže

:
Windows XP Windows XP
:
Chrome 6.0.472.63 Chrome 6.0.472.63

« Odgovor #107 poslato: 20-10-2010, 10:37:05 »

Prevare mene mangupi iz barake da odem iza igralista,tamo gde su parkirani autobusi,pa da sacekam meni jednu dragu osobu.
"Porucila ti je da ce doci posle povecerja!"-rekose mi.
Ja jedva sacekao povecerje,izsunjao se pa krisom na ugovoreno mesto.I cekao sam,pa sa cekao,bio sam jako strpljiv...pa sam cekao...pa cekao...pa cekao...............................
Sačuvana
Soća
Traser ORB
Van mreže Van mreže

:
Sony Ericsson K800i Sony Ericsson K800i
:
NetFront 3.3 NetFront 3.3

« Odgovor #108 poslato: 04-11-2010, 18:42:21 »

Pa burazeru,znaš kako se kaže:"Ko čeka taj i dočeka,a ko ne dočeka taj se načeka"!
Sačuvana
Boxer
Traser ORB
Van mreže Van mreže

:
Windows XP Windows XP
:
Chrome 7.0.517.41 Chrome 7.0.517.41

« Odgovor #109 poslato: 06-11-2010, 14:47:44 »

Mudro ti to rece.  Grin Grin Grin
Sačuvana
joca
Referent za informisanje u štabu ORA
Van mreže Van mreže

zivot je cudo

:
Windows XP Windows XP
:
Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0

« Odgovor #110 poslato: 06-11-2010, 15:48:43 »

Nema bre zezanja, ako je sastanak u 7, cekam do 8, ako ne dodje do 9,  u 10 sam vec ljut i u 11 idem kuci...........
Sačuvana
pera
komandant (samozvani) bataljona
Komandant ORA
Van mreže Van mreže

uvek sa akcijom u srcu

:
Windows NT 6.1 Windows NT 6.1
:

« Odgovor #111 poslato: 06-11-2010, 18:04:08 »

Nema bre zezanja, ako je sastanak u 7, cekam do 8, ako ne dodje do 9,  u 10 sam vec ljut i u 11 idem kuci...........

A da sačekaš bar do 11:15 ?  Znaš ono, onih akademskih 15 minuta. Da ne bude blamaža ako ona dođe u 11:14 ...  laugh
Sačuvana

Žao mi je što još nije izmišljen vremeplov ... mada radim na tome
Boxer
Traser ORB
Van mreže Van mreže

:
Windows XP Windows XP
:

« Odgovor #112 poslato: 06-11-2010, 18:42:46 »

Pa sta reci na ovo...Joco,ti si bas karakteran po pitanju cekanja...
Ha ha ha
Sačuvana
kuzmaora
Referent za kulturu u štabu ORA
Van mreže Van mreže

:
Windows Vista Windows Vista
:
Firefox 3.6.17 Firefox 3.6.17

« Odgovor #113 poslato: 14-07-2011, 05:09:47 »

Stvarno kad malo bolje promislim s kojim se mangupima družim na Biltenu a ja ovako fin , pristojan i nadasve ozbiljan.
Sačuvana
Astragm
Urednik Biltena
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

:
Windows XP Windows XP
:
Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0

« Odgovor #114 poslato: 14-07-2011, 11:10:20 »

Hvala kuzmiori što je izvukao ovu temu na svetlost dana! Toliko sam se slatko nasmejala, ali mnogo mi je draže što sam saznala mnoge „tajne” starih Biltenaša - akcijaša! Hahaha...

Društvo, čitajte i pitajte Akcijaša da li voli pesmu Lile su kiše! Ah, ludi dani mladosti naše!

Adrijana pitajte za domaćina iz Paraćina! Siroti Adrijan!

Pera je opet dao vrlo značajan doprinos u ovoj temi! Ipak, crna ruža je neprevaziđena! Moj prvi poklon Peri, čim se desi neka prilika, biće flaša dobre lozovače!

Boxeru ću sad poslati mejlom pesmu Čekaj me...

Kupus u ustima je bljak! Ali, sve je dobro, što se dobro svrši! Perov epilog 3x2 poljupca na dan, 1 sat pre jela je najzanimljiviji! Bože, kako li se ljube, a možda se više i ne ljube...

Gde je Lida? Vrati nam se! Priča o brkovima je hit! I ti muškarci sa brkovima! Tako im i treba kad puštaju brkove!

Gde je Mali paradajz? Hahaha... Em što se lepo okupao i namirisao, em što lepo piše!

Caca i majica! Caco, carica si! Hahaha...

Vesni je omiljena pesma Mali mrav! Molim da joj se preko razglasa pusti! Cvrle neka se za to pobrine! A na sledećem okupljanju svi da joj kupimo po kutiju zdenke sira!

A Foerbaha vozovi bas hoce! Je l` mi se čini ili je neki voz opet skoro bio aktuelan?!

Ujnu vam poljubim, što bi rekao Krcko, mislili ste da nikad ovo nećemo pronaći, a?! E, pa prevarili ste se!

Akcijaš i Caca su nadrljali! Hahaha... Koliko ljudi je bilo na Biltenu kada su otkrili svoje tajne, a koliko ih ima danas! Hahaha...

Divne priče! Ulepšali ste mi dan! O svojim blamovima već sam pisala u nekim drugim temama, ali nešto mi sve miriše da će Tomo ovde nešto pridodati ako pročita ovaj moj post...

Svima koji se odluče da čitaju priče od početka teme želim da uživaju kao što sam ja uživala! Smiley Smiley Smiley
Sačuvana
Akcijaš
Administrator Biltena
Van mreže Van mreže

Oslobodjen i u mislima...

:
Windows XP Windows XP
:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #115 poslato: 14-07-2011, 12:32:18 »

Secam se ja jednog blama iz vase brigade Astra, tj iz spavaone - staba ORB. U pitanju je bilo parce plastike "neobicnog" izgleda i poliveno vodom... Mislim da je perje letelo tog dana kod vas Smiley Smiley Smiley
Sačuvana

Sve ce to jednom biti uspomena i istorija....
kuzmaora
Van mreže Van mreže

:
:
Firefox 3.6.17 Firefox 3.6.17

« Odgovor #116 poslato: 14-07-2011, 15:05:28 »

Plvo pozdlav profesolici Astrici jel kao sto lekoh ja sam plistojan a onda i onom šeitanu Akcijašu koordinatoru svih mangupa i mangupčića.Onaj tzv"MALI PARADAJIZ" ima po mom mišljenju neadekvatan nadimak.Možda bi mu bolje pristajalo GRANDE LJUBENIC ili tako nekako.Moga bi mu biti čaća al je čovijek toliko otvoren,duhovit i drag da mi je postao najsimpatičniji biltenaš u ovo naše ORB naselkje.E hoču i moram ga upoznati.Hoču da se kesimo do besvjesti.Kako ču se ove godine nakon turističke sezone napokon "nakesati" sluzbeno ovom prilikom potvrđujem dolazak na ĐERDAP gdje sam u drugoj polovici prošlog stolječa ostavio pokoji trag.Zaj..ite moj boravak od tri dana ostajem cijelu sedmicu u Begešu iČačku jer ako se tamo ne pojavim mnogi če me oderati ko jazavca.Nekom drugom prilikom ako i kad skupim hrabrosti možda Vam se povjerim kakovu sam doživio blamažu na ORA ĐERDAP 78 i to molim lijepo kaoi komandant brigade.Pardon bile su barem dvije blamaže a ja onako mlad i neiskusan jel da ne dužim.Prije desetak minutica čuo sam se sa Duskomom i žlabrali smo telefončićem poprilično.Ovdi u Dalmaciji je trenutno 38 stupnjeva a kad sam se čuo sa DUSKOM... SKOČIJA MI JE TLAK I FIBRA OD RADOSTI I SKORO ME KOLPALO.(moja godišta).E kad budem na ĐERAPU a na povratku je i GRANDE MILANO tu ču malo zapeti i ako bude bilo potrebno našoj profačici,redateljici,spisateljici,scenaristici,ispicijentici,kazališnoj šptačici,kostimografkinji und noch ako bude potrebno malo pripomoči u njenom BRIGADIRSKOM TEATRU kao majstor tišler u scenografiji.He hi Teatar je zajednička riječ u HRV.i SRB.
Hebote što sam pametan vlak ili voz.Ma bitno je da fura i da se kužimo ili razumemo.Baš me svrbi taj ĐERDAP nikako dočekati.
Kad budem na Đerdapu predložit ču formulu ili kako kažu intelektualci "platformu"da skoknete preko Zagreba kod mene na more između Makarske i Omiša.Ajd ostajte mi zdravo.Za malog paradajiza.Možda sam imao i veču blamažu od Tebe no otom drugom prilikom kad skupim hrabrost. Sve skupa mnogo voli demobilizirani komando. Kuzma. ČAO.
Sačuvana
Astragm
Urednik Biltena
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

:
Windows XP Windows XP
:
Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0

« Odgovor #117 poslato: 14-07-2011, 19:16:04 »

Secam se ja jednog blama iz vase brigade Astra, tj iz spavaone - staba ORB. U pitanju je bilo parce plastike "neobicnog" izgleda i poliveno vodom... Mislim da je perje letelo tog dana kod vas Smiley Smiley Smiley
Nazalost, Akcijas, nemam pojma o cemu pricas... A sad si me zaintrigirao... Kad bi bar dovrsio pricu... Mozda Tomo zna...
Plvo pozdlav profesolici Astrici
E kad budem na ĐERAPU a na povratku je i GRANDE MILANO tu ču malo zapeti i ako bude bilo potrebno našoj profačici,redateljici,spisateljici,scenaristici,ispicijentici,kazališnoj šptačici,kostimografkinji und noch ako bude potrebno malo pripomoči u njenom BRIGADIRSKOM TEATRU kao majstor tišler u scenografiji.He hi Teatar je zajednička riječ u HRV.i SRB.
Vratija se Šime! Nema te, nema, pa samo prospeš bujicu reči tako slatkih, zvučnih, slikovitih, tvoji postovi prosto bujaju od života i pozitivne energije. Teatar sad odmara ukoliko ja ne naredim suprotno i nije, nažalost, brigadirski, ali ovih dana odlučujem da li ću na Đerdap, pa ako odlučim da hoću, raspisujem audiciju za Biltenski teatar i spremamo za Đerdap predstavu, obećavam! Koju, tajna! Pozdrav!
Sačuvana
kuzmaora
Van mreže Van mreže

:
:
Firefox 3.6.18 Firefox 3.6.18

« Odgovor #118 poslato: 14-07-2011, 21:45:46 »

Uozbilji se mojim jijepo i plavac Đerdap.Njema še tu šo odalučivati i pekljati.Gibanje i kfit.Je..m miša malega crnčija san tri miseca krep<anović bi iša leč ni nije mi padalo od jumora plovit po intiču.sADA SAN TO KAKO dALMOŠI KAŽU "SVRŠIJA" PA ETO OPET OŽIVIJA.tRIBA ME RAZUMIT JER SAN ŠLJAKA KA U DRUGOJ POLOVICI PROŠLEGA VIKA.Ptico ribolovna sa Grande Milana očito spremaš nešto veliko njušim to u zraku.Možda je tema Grande paradajiz ili akcijaš.Hmmmm mudrice.E baš me škaklja i svrbucka da odgonetnem no strpljiv spašen.  A molim lipo kaki bi ja bija demobilizirani kom.ORB da nisan sipa pozitivnu energiju i motivira moje udarničke Divizije.Inače su mi "gubični" mišiči nešto razvijeniji nego u ostaleg svita.POZ.
Sačuvana
cvrle
Fis u štabu ORA
Van mreže Van mreže

sad 2008 i nekad 1984

:
Windows XP Windows XP
:
Microsoft Internet Explorer 8.0 Microsoft Internet Explorer 8.0

« Odgovor #119 poslato: 16-07-2011, 18:43:48 »

Društvo, čitajte i pitajte Akcijaša da li voli pesmu Lile su kiše! Ah, ludi dani mladosti naše!

Vesni je omiljena pesma Mali mrav! Molim da joj se preko razglasa pusti! Cvrle neka se za to pobrine! A na sledećem okupljanju svi da joj kupimo po kutiju zdenke sira!
http://www.youtube.com/watch?v=ohl5wnuny9M&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=iASz3G_tke0

Izmenila Astragm. Skracen citat.
« Poslednja izmena: 14-08-2011, 13:18:02 Astragm » Sačuvana

U meni nemoj da gledas lepotu, oci moje neka ti nista ne znace. Zatvori se kao ja u samocu i neka Ti nesmeta sto moje srce zbog tebe samo zbog tebe place
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006, Simple Machines Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!