|
ciga-jagodinac
|
 |
« poslato: Фебруар 26, 2010, 12:09:53 » |
|
ORA. " Kopaonik " 86 - 87 naselje u Brusu Sluzba radilista, sefovi Bane i Zlatko Ilic - Zvacko iz Velikog Orasja tu negde kod V. Plane i njegova desna ruka Brzi ( sad Alfa ) oni imaju neke kasete sa te akcije. Traseri : Misko, Tromi, Toma, Pop, Vesko, Milan Bg, Novka, Brzi ... Investitor Senisa iz Brusa, referenti : Dinja, Ceca, Zeljko ... I moja najdraza drugarica Gorana Vukovic iz Kobilja. Pozdrav svima, javite se... Cekam.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Јул 25, 2010, 09:46:10 Adrijan »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
krinka
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Фебруар 26, 2010, 12:21:25 » |
|
Da li je u tvojoj smeni bila brigada Molnar Peter iz Sente..Bila sam u poseti na jedan dan..moja najbolja drugarica je iz te brigade bila i njen brat.... pozz Krinka
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"samo nebo zna"
|
|
|
|
ciga-jagodinac
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Фебруар 26, 2010, 12:26:40 » |
|
Ne mogu da se setim. Znam da je bila brigada iz Rume i kad sam radili trasu mali Karaman nisu mogli da izadju na trasu za 2 sata, ljudi dosli iz ravnice  Jel si upoznala nekog iz staba ORA ? pozz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
cvrle
Sanitet u štabu ORA
Van mreže
Pol: 
sad 2008 i nekad 1984
:
 Windows XP
:
 Microsoft Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Фебруар 26, 2010, 05:25:12 » |
|
ORA. " Kopaonik " 86 - 87 naselje u Brusu Sluzba radilista, sefovi Bane i Zlatko Ilic - Zvacko iz Velikog Orasja tu negde kod V. Plane i njegova desna ruka Brzi ( sad Alfa ) oni imaju neke kasete sa te akcije. Traseri : Misko, Tromi, Toma, Pop, Vesko, Milan Bg, Novka, Brzi ... Investitor Senisa iz Brusa, referenti : Dinja, Ceca, Zeljko ... I moja najdraza drugarica Gorana Vukovic iz Kobilja. Pozdrav svima, javite se... Cekam.
Pop je posle radio na zicarama na koopu mozda jos radi ne znam, brzog se secam , a Jagodinac pozdravi mi Belog Dragan stancevic isto traser samo naselje Lukovo, a posle i brus ne mogu da se setim godeine mislim 87
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
U meni nemoj da gledas lepotu, oci moje neka ti nista ne znace. Zatvori se kao ja u samocu i neka Ti nesmeta sto moje srce zbog tebe samo zbog tebe place
|
|
|
|
ciga-jagodinac
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Фебруар 26, 2010, 06:29:07 » |
|
moj Cvrle! Hocu pozdravicu sve iz Jagodine 85 je bila moja ORB "Rada Miljkovic'' komandant je bio Adam a traser Cvele, traserka ORA Sladja udala se u Jagodinu. To je smena kada su nestali prasici. Evo imena nekih koji su bili u Lukovo, ja sam dolazio u posetu Adam, Boxer, Cvele, Dinja, Beli, Voja, Prki Crni, Sanja, Zaklina... POZZ
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
cvrle
Sanitet u štabu ORA
Van mreže
Pol: 
sad 2008 i nekad 1984
:
 Windows XP
:
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Фебруар 26, 2010, 10:27:32 » |
|
moj Cvrle! Hocu pozdravicu sve iz Jagodine 85 je bila moja ORB "Rada Miljkovic'' komandant je bio Adam a traser Cvele, traserka ORA Sladja udala se u Jagodinu. To je smena kada su nestali prasici. Evo imena nekih koji su bili u Lukovo, ja sam dolazio u posetu Adam, Boxer, Cvele, Dinja, Beli, Voja, Prki Crni, Sanja, Zaklina... POZZ
S Belim sam se najvise druzio i stalno smo se culi dok je radio u FKS, na centrali, aposle u KOmercijali, 91 sa svog svadbenog putovanja sam svratio u jagodinu i tada sam se poslednji put video sa Belim. i njegovom porodicom inace Beli ili ti dragan Stancevic ziveo je u centru Jagodine, ve druge ne mogu se setiti po imenu, ali ih sigurno znam. Ako si u kontaktu sa Belim neka se ajvi na e mail, redovno smo se culi do glu-osti 00 tih, posle smo izgubili kontakt pozdrav cvrle razglas majstor iz lukova
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
U meni nemoj da gledas lepotu, oci moje neka ti nista ne znace. Zatvori se kao ja u samocu i neka Ti nesmeta sto moje srce zbog tebe samo zbog tebe place
|
|
|
|
ciga-jagodinac
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Фебруар 26, 2010, 10:57:55 » |
|
Vazi, nacicu ga mozda vec sutra.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ciga-jagodinac
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Март 09, 2010, 10:35:44 » |
|
Veliki pozdrav Gordani! Dali se secas orb,,Rada Miljkovic,, Svetozarevo-Jagodina komandant; Adam Ja traser: Cvele seti se, seti se, seti
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
cvrle
Sanitet u štabu ORA
Van mreže
Pol: 
sad 2008 i nekad 1984
:
 Windows XP
:
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Април 03, 2010, 06:34:49 » |
|
Veliki pozdrav Gordani! Dali se secas orb,,Rada Miljkovic,, Svetozarevo-Jagodina komandant; Adam Ja traser: Cvele seti se, seti se, seti
Cigo secam se momka koji je bio mislim referent za ONO i DSZ u vasoj brigadi Mislim nekikrupan momak, malo je pravio problme, a imao je i problem sa stabskim alatnicarem Macom iz lukova, eh kako vreme odmice sve vas se vise secam.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ciga-jagodinac
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Април 03, 2010, 07:37:52 » |
|
Verovatno da je Boxer ,on je imao problem sa[prasicima] ja sam posle akcije bio sa njim u Kursumliju kod sud... . On je bio teska kategorija . pozdrav
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
cvrle
Sanitet u štabu ORA
Van mreže
Pol: 
sad 2008 i nekad 1984
:
 Windows XP
:
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Април 03, 2010, 08:02:16 » |
|
Verovatno da je Boxer ,on je imao problem sa[prasicima] ja sam posle akcije bio sa njim u Kursumliju kod sud... . On je bio teska kategorija . pozdrav
To sa prasice je opste poznato to smo apsolvirali
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ciga-jagodinac
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Април 03, 2010, 08:19:50 » |
|
On je moj drug koga sam odveo za Austriju a u prolazu kroz Madjarsku pronasao je zivotnu saputnicu ozenio se ima sina 92. I sada je vlasnik dva restorana u Madjarskoj blizu Austriske granice. [Dragan Bokser]
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
zvonko
Zabusant
Van mreže
:
 Windows XP
:
 Firefox 3.6.3
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Април 06, 2010, 08:54:58 » |
|
Bio na Kopaoniku 86 u ORB Stevan Doronjski, smesteni u decijem odmaralistu Kragujevac.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ciga-jagodinac
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Април 06, 2010, 09:13:36 » |
|
Tamo je komandant bio Tasic Miroslav-Tasa iz Jagodine. Secas li se nekog iz staba?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
suzy-deny
Zabusant
Van mreže
Pol: 
računajte na nas:)))))
:
 Windows XP
:
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Јул 06, 2010, 08:44:16 » |
|
Uzastopna poruka: Srpanj 06, 2010, 08:47:53
evo da se i ja javim da sam bila na kopaoniku 86 godine sa brigadom iz rijeke i da sam se tamo potpisala na jedan zid imenom suzana rijekai baš mi je drago da sam pročitala postove od cige jagodinca koji me to sjetio i veliki pozdrav iz rijeke Uzastopna poruka: Srpanj 06, 2010, 09:12:46
e supar postavi slike da vidim malo moj potpis a sa bagerom se nisam dugo vidjela al znam da radi u Ini rafinerija na urinju i da je dobro a sa Sanjom se ne vidim a je ti šta naš o Ceci koja je radila u štabu i Fatosu bokseru njih dobro pamtim? veliki pozdrav
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
suzy:)))
|
|
|
|